Hej;)
Dzisiaj obiecany opis ,,MAKARONÓW MIĘDZYBRODZKICH"
Na początek zajmę się tym mniejszym czyli Makaronem 5-jajecznym
Makaron nie rozpada się w gotowaniu,nie skleja się,a smakowo jest bardzo dobry.Makaron jest z 5 świeżych wybijanych jaj.Wykorzystałam go tradycyjnie do rosołu.Dzięki unikalnej kompozycji składników Międzybrodzki Makaron 5-jajeczny spełni wymagania nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Międzybrodzki makaron 4 jajeczny ma nie tylko piękną, złocistą barwę, lecz również spoistą, trwałą konsystencję.Na jego kolor ma duży wpływ zawartość żółtka.Tak jak ten wcześniej opisany makaron, podczas gotowania nie skleja się, a w smaku jest tak samo dobry jak ten pierwszy.Makaron ten jest nowością, ponieważ jest on pod postacią ,,gniazdek".Myślę, że taki sposób pomaga nam w jego ugotowaniu.Makaron jest długi i to pozwala nam z łatwością wrzucić go do garnka.
Zapraszam Was do odwiedzenia strony firmy ,,MIĘDZYBRODZKIE MAKARONY":
http://www.miedzybrodzki.pl/
Zachęcam Was także do dołączenia do makaronoholików:
http://www.facebook.com/makaronoholicy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz